Αποστόλης Αρμάγος – Ελάτε και βλέπουμε vol.2

 

Μετά από τις 15 επιτυχημένες Δευτέρες του περυσινού χειμώνα ο τραγουδοποιός Αποστόλης Αρμάγος ξαναπαίρνει την κιθάρα του και παρουσιάζει το πρόγραμμα “Ελάτε και βλέπουμε vol.2” σε ένα νέο ζεστό χώρο στο Μοναστηράκι, το «Cats».

Στις παραστάσεις του Αποστόλη Αρμάγου, που έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση πέρυσι, θα ακούσετε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια του 20ου αιώνα, μελωδίες που αντέχουν στο χρόνο, καθώς και κομμάτια τραγουδοποιών που δεν ακούγονται τόσο συχνά. Μαζί του και φέτος ένας διαφορετικός καλεσμένος κάθε Δευτέρα, ο οποίος προσθέτει τη δική του πινελιά στο πρόγραμμα. Την προηγούμενη σεζόν ο Αποστόλης Αρμάγος είχε καλέσει τους:

Θοδωρή Κοτονιά, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Νίκο Ξύδη, Δήμητρα Σταθοπούλου, Νίκο Ζουρνή, Αλέξανδρο Μπελλέ, Διαμαντή Διαμαντίδη, Χρίστο Μοδέστου, Βασίλη Σαλταγιάννη, Μάρκο Δεληβοριά , Σέβη Παπαδοπούλου, Νίκο Πλατιά, Έφη Καραγιάννη, Κώστα Άγα, και Νότα Καλτούνη, ενώ στη σκηνή μαζί του ανέβηκαν κι άλλα σημαντικά ονόματα της εγχώριας σκηνής, εκτός προγράμματος. Φέτος μας υπόσχεται ακόμα  περισσότερες εκπλήξεις με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέους καλεσμένους.

Ο Αποστόλης Αρμάγος, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει ως συνθέτης τέσσερις ξεχωριστούς δίσκους (“Το η του ήλιου”, “Απόσχιση”, “Άγνωστη Πορεία” και “Στην Άλλη Όχθη” σε συνεργασία με τους Ξένια Ροδοθεάτου, Νίκο Βενετάκη και Άννα Λινάρδου), έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να ερμηνεύει κάθε κομμάτι και να ενώνει το κοινό σε μια μεγάλη παρέα.

Ελάτε και βλέπουμε λοιπόν…

Καλεσμένοι:

13/11 Λεωνίδας Μπαλάφας

20/11 Ζανέτ Καπούγια

27/11 Ευτυχία Μητρίτσα

4/12 Νίκος Πλατιάς

 

πορτρέτο αφίσας: Νικόλας Χριστοφοράκης

Επίσημη ιστοσελίδα: apostolisarmagos.com

Facebook: https://www.facebook.com/a.armagos

 

Ώρα έναρξης: 9.00μμ

Cats / Θησείου 7 Μοναστηράκι

Τηλ. 2103227752