Νέο “ορχηστρικό” album με ένα “μοναχικό” πιάνο

Νέο Album

Armagos – The Lonely Piano

 

 

Ο συνθέτης Αποστόλης Αρμάγος (Armagos), μετά από μια διαδρομή τεσσάρων δίσκων με τραγούδια ερμηνευμένα από νέους τραγουδιστές (Ξένια Ροδοθεάτου, Νίκος Βενετάκης, Άννα Λινάρδου), κυκλοφορεί ψηφιακά τον πρώτο “ορχηστρικό” του δίσκο, με τίτλο “The Lonely Piano”.

 

Πρόκειται για ένα album με οκτώ αυτοσχεδιασμούς, οκτώ μικρές ολοκληρωμένες ιστορίες παιγμένες από τον ίδιο, μόνο με ένα πιάνο. Το “The Lonely Piano” αποτελείται από ατμοσφαιρικές μπαλάντες και κομμάτια με γρήγορα ξεσπάσματα, τα οποία μοιάζουν με τραγούδια χωρίς λόγια. Τα θέματα και τα μοτίβα τους, παρά τον αυτοσχεδιαστικό τους χαρακτήρα, δίνουν την εντύπωση δομημένου μουσικού λόγου σε ένα σύγχρονο και νεοκλασικό στυλ, ενώ όλος ο δίσκος θα μπορούσε να αποτελεί το soundtrack μιας ταινίας. O συνθέτης, με αυτό το πρώτο του πιανιστικό project, καταφέρνει να μας χαρίσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ορχηστρικά album της χρονιάς.

 

Το όμορφο εικαστικό του εξωφύλλου είναι της Ελένης Άννινου.

 

Το “The Lonely Piano” είναι διαθέσιμο για ακρόαση και αγορά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (Spotify, Apple Music, Cd Baby, Youtube, κτλ.).

 

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το “The Lonely Piano” στην επίσημη ιστοσελίδα του καλλιτέχνη:

Armagosmusic.com

και εδώ:

 

 

 

Νέο τραγούδι του Αποστόλη Αρμάγου με ερμηνεύτριες τις: Άννα Λινάρδου, Ξένια Ροδοθεάτου

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του 4ου δίσκου του «Στην Άλλη Όχθη», ο Αποστόλης Αρμάγος κυκλοφορεί ψηφιακά το νέο του τραγούδι με τίτλο «Νύχτα έπεσες».

Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η σκηνοθέτiς Μαίρη Λιάρου. Πρόκειται για μια σκοτεινή, ατμοσφαιρική μπαλάντα και αποτελεί μια σύμπραξη – έκπληξη του Αποστόλη Αρμάγου με τις ερμηνεύτριες Άννα Λινάρδου και Ξένια Ροδοθεάτου, με τις οποίες ο πρώτος έχει συνεργαστεί δισκογραφικά («Το η του ήλιου», «Απόσχιση» – Ξένια Ροδοθεάτου, «Στην Άλλη Όχθη» –  Άννα Λινάρδου).

Το τραγούδι γράφτηκε κατά παραγγελία για μια ταινία της Μαίρης Λιάρου το Νοέμβριο του 2013. Ο Αποστόλης Αρμάγος έχει επιμεληθεί τον προγραμματισμό και την ενορχήστρωση, η οποία είναι πολύ κοντά στην αισθητική της «Άλλης Όχθης», ενώ η κρητική λύρα του Ανδρέα Αρβανίτη προσδίδει στο κομμάτι ένα μυστηριακό χαρακτήρα.

 

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

 

Το Αvopolis για το cd ”Στην άλλη Όχθη”

”Στην άλλη Όχθη”

μουσική: Αποστόλης Αρμάγος, ποίηση: Τάκης Μιχόπουλος, ερμηνεία: Άννα Λινάρδου

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε την κριτική του μουσικού site avopolis.

Κυκλοφορεί από το Μελωδικό Καράβι σε μια εντυπωσιακή και φροντισμένη έκδοση 200 αριθμημένων αντιτύπων. Τα ασπρόμαυρα εικαστικά της έκδοσης έχει κάνει ο ζωγράφος Νικόλας Χριστοφοράκης. Διατίθεται στο κατάστημα του Μελωδικού Καραβιού (Εκδόσεις Εν Πλω) στο Εμπορικό Κέντρο Atrium /Χαρ. Τρικούπη 6-10, Αθήνα (Tηλ.: 211 11 98 900-1). Τα τραγούδια είναι διαθέσιμα και ψηφιακά σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Παρουσίαση του δίσκου ”Άγνωστη Πορεία” στο ‘Σταυρό του Νότου’ (club)

Διαβάστε Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας athens24.gr από τη βραδιά της παρουσίασης του νέου δίσκου με τίτλο ”Άγνωστη Πορεία” κάνοντας κλικ εδώ

 

Ο δίσκος ‘Άγνωστη πορεία’ κυκλοφορεί από την εταιρία ‘Μικρός Ήρως’.

το τραγούδι ‘Θα ‘θελα να ‘μουνα πουλί’ είναι το πρώτο δείγμα από το νέο δίσκο του Αποστόλη Αρμάγου.

Ακούστε το κάνοντας κλικ εδώ

 Μπορείτε να προμηθευτείτε το νέο δίσκο:
IANOS (Aθήνα & Θεσσαλονίκη)
– καταστήματα Public
Music Corner Official – Panepistimiou 56 (Αθήνα)
My Golden Hall (Μαρούσι)
– Μega Store (Καλλέργη Βάρδα 5, Ρέθυμνο)επίσης μπορεί να το παραγγείλει από την εταιρία Μικρός Ήρως
ή ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ σ’ αυτή τη σελίδα.

 

 

 

Παρουσίαση του δίσκου ‘Απόσχιση’- video & review

Δείτε video από την παρουσίαση του δίσκου ‘Απόσχιση’ στη μουσική σκηνή ‘ΡΥΘΜΟΣ stage’ στις 19/4/2015.

Κάντε κλικ εδώ
Παίζουν οι μουσικοί:

Νίκος Ξύδης: μπάσο
Αλέξανδρος Δερμάνης: κιθάρα
Ανδρέας Αρβανίτης: λύρα
Κώστας Τσούπρος: τύμπανα

 

Kάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε review από τη Δέσποινα Κοντογιάννη